Planificati-va evenimentul alaturi noi

Suntem alaturi de dumneavoastra si ne dorim sa cream o atmosfera placuta, fara DJ care sa se dezlantuie fara discernamant. Cu ajutorul colectiei noastre de muzica va punem la dispozitie o categorie larga de genuri de muzica din care puteti alege si in acelasi timp o gama larga de solisti.

Va oferim consultanta gratuit fara nicio obligatie

Tot ce aveti de facut este sa ne sunati. Fara nicio obligatie. Va vom raspunde la toate intrebarile pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie. Pretul serviciilor noastre este excelent la nivel de pret/calitate, cel mai bun din piata, fara sa facem rabat la calitate. Scopul nostru este de a va asigura o atmosfera de neuitat, sa reveniti la noi si sa ne recomandati mai departe. 

 

Muzica este unul din cele mai importante elemente atunci cand vorbim despre organizarea oricarui tip de eveniment, dar in special al unei nunti. De aceea este important sa faceti alegerea corecta in ceea ce priveste firma de sonorizare. Ehipa Djmcfotovideo ofera servicii profesionale pentru:

  • DJ Nunta / DJ Botez / DJ evenimente private sau corporate
  • Solisti vocali din toate genurile muzicale
  • MC (maestru de ceremonii) pentru orice tip de eveniment
  • Sonorizari pentru orice tip de eveniment. Vezi portofoliul cu artisti.
  • Cameramani si fotografi profesionisti

Contactati-ne pentru a va asigura ca evenimentul dumneavostra va beneficia de un eveniment de vis si consultati lista cu serviciile noastre detaliate

Puteti consulta lista de preturi, iar daca aveti nevoie de mai multe detalii ne puteti contacta.

EVENIMENTE 

286

Evenimente organizate

8

Echipa DJ MC 

429000

Fotografii realizate 

119

Sonorizari nunti 

Aveti nevoie de mai multe informatii? Dati-ne un telefon la 0723 367 072