May 14, 2015 djmcfotovideo

Despre noi

Echipa Djmcfotovideo va pune la dispozitie servicii complete de DJ, MC, sunet, lumini, fotografi, cameramani pentru toate tipurile de evenimente: nunta, botez, petreceri corporat, majorat, onomastica sau alte momente pe care doriti sa le celebrati intr-o modalitate unica. Intreaga echipa se va implica in personalizarea evenimentului astfel incat dumneavoastra si invitatii sa ramaneti cu amintiri de neuitat.

Muzica este unul din cele mai importante elemente atunci cand vorbim despre organizarea oricarui tip de eveniment, dar in special al unei nunti. De aceea este important sa faceti alegerea corecta in ceea ce priveste firma de sonorizare. Ehipa Djmcfotovideo ofera servicii profesionale pentru:

  • DJ Nunta / DJ Botez / DJ evenimente private sau corporate
  • MC (maestru de ceremonii) pentru orice tip de eveniment
  • Sonorizari pentru orice tip de eveniment
  • Cameramani si fotografi profesionisti

Contactati-ne pentru a va asigura ca evenimentul dumneavostra va beneficia de un eveniment de vis.

Planificati-va evenimentul alaturi de noi

Suntem alaturi de dumneavoastra si ne dorim sa cream o atmosfera placuta, fara DJ care sa se dezlantuie fara discernamant. Cu ajutorul colectiei noastre de muzica va punem la dispozitie o categorie larga de genuri de muzica din care puteti alege.

Va oferim consultanta gratis, fara nicio obligatie

Tot ce aveti de facut este sa ne sunati. Fara nicio obligatie. Va vom raspunde la toate intrebarile pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie. Pretul serviciilor noastre este excelent la nivel de pret/calitate, cel mai bun din piata, fara sa facem rabat la calitate. Scopul nostru este de a va asigura o atmosfera de neuitat, sa reveniti la noi si sa ne recomandati mai departe.

Tagged: , , ,

Comment (1)

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Comments are closed.